Blarenbode vanaf nu digitaal

Waarom het tijd is om afscheid te nemen van papier

Oh jee, horen we sommigen van jullie denken. Is de Blarenbode er niet meer op papier? Nee, dat klopt. We hebben ervoor gekozen om vanaf dit jaar de Blarenbode niet meer in printversie uit te brengen. Gelukkig komt daar een fraaie digitale editie voor in de plaats, dus maak je vooral geen zorgen!

Blarenbode voor iedereen

Allereerst is het digitaliseren van de Blarenbode natuurlijk beter voor het milieu. We vinden het niet meer van deze tijd om onnodig papier te verspillen, als we digitaal ook een net zo leuke Blarenbode kunnen maken. Daarnaast kwam de Bladenbode de afgelopen jaren lang niet bij iedereen aan, terwijl het juist de bedoeling is om iedere UC’er te bereiken. Dat gaat digitaal hopelijk wel lukken.


Nieuwsbrief

Tijdens de Vierdaagseweek krijg je daarom iedere dag (van zaterdag 13 juli t/m vrijdag 19 juli) een nieuwsbrief met daarin de nieuwste verhalen en foto’s van die dag. Daardoor hoef je niet telkens de online Blarenbode te refreshen uit angst verhalen te missen. Alles komt vanzelf naar je toe.


Meer beeld

Het voordeel van een digitale Bladenbode is natuurlijk ook dat we ‘m interactiever kunnen maken. Verwacht daarom méér foto’s: foto’s van de Vierdaagse, maar ook vanuit het archief. Ook gaan we nu video’s met jullie delen en nog veel meer.


Suggesties?

Heb je nou zoiets van: dit miste ik vorig jaar echt in de Blarenbode of heb je gewoon een onwijs goed idee? Laat het dan snel weten via communicatie@4daagse.nl.

tekst: Thijs Stevens
beeld: Ger Loeffen