Zo ziet de nieuwe UC-kleding eruit

We gaan voor... donkerblauw!

Zoals je waarschijnlijk al weet hebben we vanaf dit jaar een nieuwe hoofdsponsor, het grote wandelschoenenmerk LOWA. En bij een nieuwe sponsor hoort natuurlijk nieuwe UC-kleding.

Kledingpakket

Op zaterdag 13 juli zal het kledingpakket bij aanmelding aan je worden uitgereikt. Het pakket bestaat uit 4 polo’s, 1 softshell (jack) en 1 cap. Bovendien biedt LOWA ieder UC-lid nog GRATIS een Deuter Vierdaagserugzak Speedlite 16”, een Sigg drinkfles Vierdaagse en 4 paar LOWA-Vierdaagse wandelsokken aan.


Aanbieding

Daarnaast doet LOWA ons de volgende mooie aanbieding. Voor alle UC'ers geldt een éénmalige korting van 50% op alle artikelen in de webshop van de Vierdaagse die door LOWA wordt geëxploiteerd. Het gaat daarbij onder andere om LOWA-schoenen, polo’s, petjes, sleutelhangers en bandana’s.


De unieke kortingscode die uitsluitend door jou als UC'er kan worden gebruikt, vind je in een eerdere mail die je van ons hebt ontvangen. De code is geldig tot 01-08-2019 in de webshop: webshop.4daagse.nl.


Verkeerde maat

De maat van de kleding is op basis van wat je hebt doorgegeven bij jouw aanmelding als medewerker. Uiteraard kan het voorkomen dat een kledingstuk niet goed past. In dat geval kun je op zaterdagmiddag tussen 13.00-15.00 uur en op zondagochtend tussen 10.00-12.00 uur in de NGS-tent nog ruilen. Zolang de voorraad strekt. Daarna is er geen kleding meer voorradig in Nijmegen.


Oude kleding

Van eerdere UC-kleding dien je alleen het bestaande donkerblauwe regenjack te gebruiken. De rest van de oude kledingset mag niet meer worden gebruikt voor Vierdaagse doeleinden.

tekst: Thijs Stevens
beeld: LOWA