Na twaalf jaar zwaait Wim Velings af als bestuurslid

Voor Wim Velings zit zijn bestuursperiode bij Stichting DE 4DAAGSE er bijna op. Dit jaar verlaat Wim na 12 jaar het bestuur van de Vierdaagse. Vanochtend werd hij al verwelkomt door een groot ontvangstcomité op de Wedren, maar ook in de Blarenbode zijn er nog een hoop UC’ers die Wim spontaan willen bedanken.


Beelden: Björn Kummeling en Ger Loeffen

Een aderlating. Mooi mens. Enorm bedankt voor de mooie bladzijde.

Marjanka


Veel vergaderd, veel gelachen, veel gediscussieerd. Weinig wijn gedronken, maar dat gaat er zeker weten nog een keer van komen!


Susanne


Bedankt voor al je goede zorgen voor de Vierdaagse Wim!

Jennifer


We gaan je missen op ons bankje!

Elvira en Angelique


Wim, bedankt voor je fantastische inzet voor de Vierdaagse.

De verkeersregelaars van de Dienst Mobiliteit


De initialen WV staan toch voor ‘Willems Vierdaagse’? Dank voor de samenwerking om het merk Vierdaagse te laten groeien tot AAA-niveau.

Bram Brinkman


Wim, wij willen jou van harte bedanken voor onze prettige samenwerking en wensen u verder veel succes bij de volgende stappen.


Zetes Team


Bedankt voor jouw inzet al die jaren.

Donald

Wim is iemand die verantwoording en vertrouwen geeft aan zijn mensen. Iemand die op natuurlijke wijze sturing geeft aan de Vierdaagse en daarbij iedereen in zijn waarde laat. Wim is zeer betrokken en toch heel benaderbaar. Een prachtmens dat ongelooflijk veel moois heeft bereikt voor- en gegeven heeft aan de Vierdaagse.


Roger Geutjes


Wim bedankt voor alles het ga je goed!

Lia van Loon


Dag Wim, ook al zien we je de komende periode nog, toch is het grote afscheid nemen begonnen. Raar hoor, je was toch onderdeel van het 'meubilair' om het zo maar te zeggen. Niet alleen voor jou maar ook voor ons zal het wennen worden. Maar we gaan er vanuit dat ook jij, net als de jou voorgaande scheidende bestuursleden, nu hard aan het trainen gaat voor de Vierdaagse. Dus wat ons betreft geen vaarwel maar een 'tot ziens bij de 104de Vierdaagse!' Groetjes van de CA.


Marjolein, Joost en Saskia


Beste Wim, bedankt voor de fijne samenwerking. Tien jaar geleden heb je mij aangenomen als motorrijder bij de club en vandaag mocht ik speciaal voor jou mijn eerste VIP begeleiden op de motor! Het ga je goed!


“Sjef”


Wim, hartstikke bedankt voor alle trouwe jaren van toewijding van jou en je vrouw aan de Vierdaagse!

Lincy Bartels


Beste Wim, bedankt voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren. En nu genieten van al die vrije tijd!


Gerard Vaarwerk/Renflex Software

Ook namens alle andere UC'ers: Wim bedankt!