Net als jij vinden we het enorm jammer dat de Vierdaagse niet doorgaat. Alsnog valt er genoeg te vertellen. Ook nu. Juist nu.

image

Video

Volgend jaar zijn we terug, sterker dan ooit.

image

Voorwoord

Voorzitter Henny Sackers over de afgelasting.

Hoofdsponsor LOWA was er klaar voor

Dirk Schaffrath, directeur-eigenaar van LOWA Benelux kijkt vooruit.

image

Ook de goede doelen likken hun wonden

Jur van de Westeringh, loper én medeoprichter van de stichting Varen Met Wielen, vertelt wat de afgelasting voor hem betekent.

image

Ook zij gaan het missen

Net als jij zouden rond deze tijd een heleboel anderen druk zijn met de Vierdaagse. Bijvoorbeeld de omwonenden van de Wedren, de hulpverleners van het Rode Kruis en dj’s Wipneus & Pim. Maar ja, dat zit er dit jaar niet in. Hoe is dat voor ze?

image

Toch nog een Vierdaagse

Er is weliswaar geen Vierdaagse, maar gewandeld zal er worden. De ene organiseert zelf een mars, de ander doet mee aan een alternatieve tocht. In Canada, in Zweden en in Nederland.

image

Samen, dankzij de Vierdaagse

De Vierdaagse verbindt en brengt mensen samen. De mars staat vaak aan de basis van of is de lijm tussen vriendschappen en relaties. Ook deze mensen vonden elkaar dankzij de Vierdaagse. We bellen even met ze om hun verhaal te horen!

image

De hoogte- en dieptepunten van de Vierdaagse

Als je zo oud bent als de Vierdaagse, dan zit je vol verhalen. Mooie verhalen, trieste verhalen. Afgelasting van de mars zoals nu door COVID-19, is echter een unieke situatie. Lees welke bijzondere gebeurtenissen zich hebben voorgedaan tijdens de lange bestaansgeschiedenis van de Vierdaagse.

image

Ook voor hen blijft het stil in juli

Je zou zeggen: de Vierdaagse is elk jaar hetzelfde, kwestie van een maandje van tevoren de draaiboeken uit de schappen halen en gaan. Nou, niet bepaald. Fred, Tanja en Gé zijn nagenoeg het hele jaar in touw met de Vierdaagse. Alleen nu dus niet. Hoe is dat voor ze?

image

Zo maak je je dagelijkse wandeltocht spannender

Met enkele simpele aanpassingen haal je meer uit je wandeling. Wandelcoach Linda vertelt je hoe.

Deel dit artikel:

Het Vierdaagse magazine is een publicatie van Stichting DE 4DAAGSE i.s.m. communicatiebureau WAALKRAFT