Onmisbare items

Probleemloos de Vierdaagse uitlopen? Met de tips van Lowa kun jij je na vier uitdagende dagen in het feestgedruis op de Via Gladiola storten!

Lowa Walker Nijmegen

Lekker lopen begint natuurlijk bij goede schoenen. De Walker Nijmegen Lo beschikt over een waterafstotende en goed ademende Nubuck-leren upper voor een optimaal voetklimaat. Verkrijgbaar in red en navy.

Lowa Ferrox Nijmegen GTX

Je wilt een schoen die je voeten onder alle omstandigheden droog houdt? De Ferrox GTX Nijmegen is voorzien van een Gore-Tex voering die vocht in druppelvorm niet naar binnen laat, maar in dampvorm wel naar buiten. Droge voeten gegarandeerd dus.

Goeie sokken

Een goede functionele sok draagt bij aan een optimaal voetklimaat, voorkomt wrijving en voert vocht af. De Lowa Vierdaagse sokken combineren een heerlijk zacht voetbed, padding bij de middenvoet en bescherming bij de hiel. Optimaal comfort gegarandeerd!

Bagagedragers

De comfortabel dragende heuptas Deuter Nijmegen Pulse Five heeft o.a. een elastisch voorvak, een verstelbare heupgordel, een vak met organizer en een handige sleutelclip. Rugzak Deuter Nijmegen AC Spider 20 biedt met een inhoud van 20 liter voldoende plaats aan al je spullen. Met maximale ventilatie dankzij het Aircomfort rugsysteem en optimale bewegingsvrijheid. Je loopt liever lichtgewicht? Kies dan voor zijn kleinere broertje, de Deuter Nijmegen Speed Lite 16. Die beschikt net als zijn grote broer over een compartiment voor natte kleding.

Perfect voor onderweg

Tijdens het wandelen wil je natuurlijk niet de ‘man met de hamer’ tegenkomen. Eet voldoende en neem geregeld een slok water. De SIGG Traveller en Total Clear drinkflessen zijn perfect voor onderweg: 100% lekvrij en vrij van schadelijke stoffen. Ook is de coating smaak-neutraal. De Total Clear heeft een handige dop die je met één hand kunt openen en sluiten. De flessen zijn vervaardigd uit één stuk kwalitatief hoogwaardig aluminium, waardoor ze licht en robuust zijn.

Deel dit artikel:

Deze publicatie is gerealiseerd door contentmarketing- en communicatiebureau WAALKRAFT