Beleef de Vierdaagse van voorbereiding tot finish

Jij bent erbij! In de derde week van juli loop jij vol trots over de Via Gladiola. Maar … hoe bereid jij je voor op de Walk of the World? Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) ontwikkelde speciaal voor alle Vierdaagse deelnemers de gratis Wandel.nl Vierdaagse Experience app! Met trainingsschema’s en oefeningen kom jij goed beslagen ten ijs.

Foto: S4D/Ger Loeffen

Jouw trainingsmaatje

De KWBN ontwikkelde de app samen met professionele wandeltrainers die jarenlange ervaring hebben in het begeleiden van Vierdaagsewandelaars. Want de Vierdaagse lopen, dat doe je niet even tussendoor. Wil je echt kunnen genieten van de tocht dan is een goede voorbereiding essentieel. De app is jouw trainingsmaatje dat laat zien hoe je de voorbereiding op de Vierdaagse in het dagelijks leven kunt inpassen. En hoe leuk dat kan zijn!

64e Goudse Paaswandeltocht

Een leuke tocht als voorbereiding op de Vierdaagse is de 64e Goudse Paaswandeltocht. De routes van 5, 10, 15, 25 en 40 kilometer gaan grotendeels door de natuur rondom Gouda. Voor cultuurliefhebbers is er een stadswandeling van 10 kilometer door de historische binnenstad van Gouda. Wil je van natuur én cultuur genieten, combineer dan een route van bijvoorbeeld 5, 10 of 15 kilometer met de stadswandeling.


Datum: 20 april 2019

Hier lees je meer info over de tocht.

App met Pasen

De Wandel.nl Vierdaagse Experience app kun je perfect combineren met de georganiseerde wandeltochten die overal in het land worden gehouden. Dus ook met deze Goudse Paaswandeltocht, waarin je uit verschillende afstanden kunt kiezen.


Neem je tijdens de Vierdaagse deel aan de afstand van 30 kilometer, dan zie je in de app dat je in het weekend van de Goudse Paaswandeltocht een trainingsafstand van 15 kilometer hebt. Loop je tijdens de Vierdaagse de 40 kilometer-routes dan heb je dat weekend 20 kilometer training voor de boeg. De bikkels die de 50 kilometer-routes lopen, zullen dat weekend 25 kilometer als training moeten afleggen. Hartstikke leuk toch, om die mee te pikken tijdens de Goudse Paaswandeltocht?

Deel dit artikel:

Deze publicatie is gerealiseerd door contentmarketing- en communicatiebureau WAALKRAFT